Мебели „Веста 2003“ участва в изграждането на болница за рехабилитация в с. Ягода | Мебели Веста
on 04 May 2018 4:35 PM

Специализирна болница за рехабилитация се изгражда в с. Ягода от близо 2 години. Инвеститорът е Недялко Недялков – собственик на Егроя и бивш областен управител на Стара Загора в с. Ягода.

Разгърнатата застроена площ на болницата за рехабилитация Ягода мед е 4800 кв. м., разположена върху площ от 12 декара, дебитът на минерална вода е 2,7 литра в секунда, а лечебните процедури ще се извършват с минерална вода, чиято температура е 35 градуса.

Инвестиция, която е вложена до момента е между 5 и 6 мил. лв. , а капацитетът на болницата за рехабилитация е 88 болнични легла. Към болницата ще има и център за възстановяване.

На снимката: Недялко Недялков

Той ще разполага с 10 вани – вихрови, тангенторни и лечебни. В сградата ще се помещават също така 4 лекарски кабинета, аптека, две кабини за масажи, бюти зона, фитнес, конферентни зали и ресторант със собствена кухня.

Като втори етап се работи за изграждането на голям плувен басейн – външен, като към него и детски такъв с акомпаниращите му атракции. Изгражда се и външно джакузи с минерална вода и луга, със съответния лоби бар, съблекалня и собствена пречиствателна станция. Усилено се работи също за създаването на външен охраняем паркинг, тенис корт, игрище за футбол на малки врати и парк залесен с дървета.


Фирма „Мебели Веста 2003“ се чувства повече от поласкана да работи усилено за обзавеждането на подобно лечебно заведение. Винаги сме били горди да работим с толкова смели клиенти, които са готови да извлекат и най-дръзките си мечти във възможно най-добрата изпълнена реалност.

В момента фирмата ни работи усилено по монтирането на над 100 интериорни врати изработени от висококачествени MDF плоскости с покритие
от ламинат, най-висок клас "A".

Можете да разлгедате нашите интериорни врати от тук: 
https://www.mebelivesta.bg/interiorni-vrati/vesta-standart

Отделно се работи и по производството на висококачествени мебели, които ще бъдат включени в цялостното обзавеждане на болницата.

Ние, екипът на Фирма "Веста 2003", имаме дългогодишен опит с обзавеждането на големи сгради, с висок статут на ползване. Само преди няколко години завършихе цялостното обзавеждането на 8-етажната Болница "Тракия" в гр. Стара Загора. Тя е една от най-големите и модерни болници в България и е оборудвана с най-съвременната медицинска техника от последно поколение. 

Горди сме, че можем да сме част от подобни проекти, които подпомагат разкриването на стотици работни места, разширяват пътната мрежа и туризма, и съответно създават условия за успешна специализирана медицинска помощ.