За нас | Мебели Веста

Кои сме ние?

Фирма „Веста 2003“ ООД е създадена в България, гр. Стара Загора през 2000г. Основната дейност, с която се занимава компанията е извършване на цялостно проектиране и производство на всякакъв вид мебели от различни видове материали, като ПДЧ, MDF, HDF, масив и фурнир. Предлаганите продукти биват мебели и аксесоари, както за дома и офиса, така и за търговски, промишлени и корпоративни сгради.

От 2010 г., фирма „Веста 2003“ ООД се специализира в производството и дистрибуцията на широка гама интериорни и блиндирани врати, отговарящи напълно на всички европейски стандарти.  

Какво точно правим?

В асортиментът на фирмата са включени кухни, секции, холни и трапезни маси, мебели за спалня в т.ч. легла, нощни шкафчета, гардероби, скринове, бюра, детски мебели, портманта, както и обзавеждане за баня.

Освен стандартното обзавеждане за помещенията на едно домакинство, се предлага и обзавеждане за нощни клубове, барове, хотели, конференти зали, търговски центрове и промишлени сгради.

Пряката насоченост към качественото обзавеждане и изпитаната технология позволиха откриване на ново перо, допълващо богатия асортимент от произвежданите продукти. Производството на блиндирани и интериорни врати - тип крафт мастер, мдф с ламинирано покритие, стъклени, витражни и плъзгащи се врати, дават на клиентите избор и улеснение при цялостното обзавеждане на домовете си. 

С дългогодишната история и доказан опит на пазара, фирмата успешно се справя с всеки един проект и съпътстващото му обзавеждане.  Доказаният професионализъм, както в България, така и в чужбина, прави компанията достойна да се съревновава със световни брандове по целият свят.

 

Alt

Нашите предимства

качествата с които се отличаваме от всички други

КАЧЕСТВО

Като фирма на качеството и здравината, ние се стараем да произвеждаме напълно и изцяло всеки един компонент за да може да оптимизираме производствените процеси и да създадем нещо, което остава трайно във времето.

ЦЕНА

Освен елегантността премесена с необходимата функционалност, която се опитваме да осигурим, ние работим усилено за да направим всички наши продукти широко достъпни на разумни цени.

ЕКСПЕРТНИ СЪВЕТИ

Нашите интериорни дизайнери могат да ви осигурят правилните индивидуални за вас съвети и съответно да ви дадат необходимите насоки за пълното задоволяване на всички нужди, относно обзавеждането на вашите помещения.

Alt

С какво работим?

Предприятието ни разполага с производствена база над 2000 кв.м., която включва:

Какво е нашето бъдеще?

Поставените цели за бъдещето развитие на компанията:

Нашите клиенти

Alt
logo-trakia-hospital
mall-galeria-sz-logo
Alt
Alt
animex-logo
aes-logo
bar-eagles-logo
brothers'-cafe-logo
hotel-spa-terma-logo
life-guard-logo
metalik-logo

НИЕ НЕ СПИРАМЕ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ

2,448

УСПЕШНИ ПРОЕКТИ

Успяхме да осъществим и най-смелите мечти, които са изглеждали напълно
невъзможни.

32,000

ЗАДОВОЛЕНИ КЛИЕНТИ

Този брой расте с всеки изминал ден. Стремежа ни е все един и същ - задоволяване на клиентите ни.

101,865

ЧОВЕКОЧАСОВЕ

Над толкова часове труд вложени за да затвърдим нашата марка и изпълним всеки един проект.